
Reikia:
650 g miltų (su miltais paminkymui)
1 šaukštelio cukraus
1,5 šaukštelio mielių
1,5 stiklinės šilto vandens
1 šaukšto aliejaus
Eiga

2. Pakilusią tešlą paminkome (vis pasibarstome miltais, kad neliptų prie darbastalio paviršiaus). Kadangi ji gan minkšta, ir minkyti ją reikia tam tikru būdu: lenkiam po vieną du kraštus link vidurio, užtvirtinam, tada apverčiam ir kitus du kraštus lenkiam link vidurio bei užtvirtinam. Taip keletą kartų. Paliekame pakilti dar vienai valandai.

4. Kepam iki 215 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kas 5-10 min. apšlakstydami
vandenuku, kad susiformuotų traški plutelė.
Atvėsinam ant grotelių. Rezultatas - tobula :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą