2014-01-07

Kepti suvožtiniai

Šie sumuštiniai gimė panašiai kaip ir pica kažkada Italijoj - iš bėdos :) Batono nebuvo, teko suktis su savo namine duona ir išėjo daug geriau nei tikėtąsi, ir bus tikrai dar kartojama :)

Reikia

  • Grūdėtos duonos (naminė - tobulas variantas)
  • Kumpelio (naudojau naminį kumpį)
  • Fermentinio sūrio ("Gouda")
  • Kietojo sūrio ("Parnidžio")
  • Pomidoro
  • Jalapeno pipiriukų (marinuotų)
  • Majonezo
  • Raudonėlio

Eiga 

Plonomis pusriekelėmis supjaustome duonelę. Ant "paduko" tepam saikingai majonezo, dedam mažučiais kubeliais pjaustyto kumpelio, pomidoro skiltelę, jalapeno pipiriuko riekelę, vėl saikingai majonezo, fermentinio sūrio riekelę. Dedame duonos kepurėlę, ant jos užtarkuojame kietojo sūrio ir užbarstome raudonėlio. Kepame orkaitėje, kol sūris ant duonelės viršaus gražiai išsilydys ir pagels.

Taip paprasta, o skonis - super!

Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą