2015-03-21

SVIESTAS SU PRIESKONIAIS

Būtiniausiai rekomenduoju, jeigu nesate bandę. Manau, kad nuo šiol tai bus nuolatinis mano
šaldytuvo gyventojas. Vos kelios minutės darbo ir gausite pagardą, paturtinantį tiek sumuštinukus, tiek kitus patiekalus, kuriems reikalingas sviestas. Nuostabus atradimas!


REIKIA
400 g sviesto
1 šaukšto smulkintų įvairių žolelių (naudojau džiovintas, augintas kaime: krapai, petražolės, salierai ir t.t. Tinka, ką turite: tiek džiovinta, tiek šviežia)
1 šaukštelio džiovinto česnako (arba skiltelės šviežio)
0,5 šaukstelio smulkios druskos


EIGA
Bent kelias valandas palikykite sviestą kambario temperatūroje. Svarbu, kad jis taptų minkštutis ir leistųsi maišomas. Tada dėkite visus pagardus ir mediniu šaukštu gerai išmaišykite kartu su sviestu. Jeigu tai padarysite vakare, ryte jau galėsite mėgautis rezultatu. Galima, žinoma, valgyti ir greičiau, bet geriau, kad sviestas šiek tiek pastovėtų, o druska ir kiti skanumynai susilietų į darnią visumą.

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą