2013-07-09

Sriuba su voveraitėmis

    Reikia:

    2 sultinio kubelių (arba 1 litro naminio sultinio)
    2-3 bulvių
    1 morkos
    1/2 svogūno
    Saujos voveraičių
    Saujos vermišelių
    Šlakelio Vorčesterio padažo
    Prieskonių (pipirų, raudonėlio, baziliko)



     Eiga:

    • 1 litre verdančio vandens ištirpinti du kubelius sultinio
    • sudėti kubeliais supjaustytas dvi/tris bulves
    • apkepti smulkiai tarkuotą morką
    • po to - svogūno pusę
    • viską suberti į puodą
    • įdėti prieskonių (pipiro, raudonėlio, baziliko)
    • įpilti truputį Vorčesterio padažo
    • įberti saują voveraičių
    • pridėti saują vermišelių
    • virti, kol išvirs (apie 30 min.)

    Ypač tinka norintiems valgyti :)

    Komentarų nėra:

    Rašyti komentarą