2010-08-22

Sluoksniuotos tešlos pyragiukai su pievagrybiais

Šitas "patiekalas" labai tinka tada, kai norisi kažko skanaus, bet tingisi ilgai kuistis virtuvėje.

Jums prireiks:
500 g pievagrybių,
1 didelės morkos,
1 svogūno,
1 pak. šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos.

Svogūną supjaustyti kubeliais, morką sutarkuoti, apkepinti. Iškepus pridėti visokių prieskonių (kalendra, petražolės, bazilikas, mairūnas, malta saldžioji ir aitrioji paprika), supjaustytus pievagrybius pakepinti, įdėti druskos ir dar galima prieskonių pagal skonį bei šiek tiek pomidorų padažo. Tada viską sumaišyti ir pridaryti norimo dydžio pyragiukų.

Kepti apie 20 min. orkaitėje. Labai skanu!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą