Prisimenant
Velykų stalą, rekomenduoju pietietišką bulvių mišrainę. Majonezą keičiame
grietine, sudėtinių dalių – saikingai. O dar ir pagaminimas itin paprastas. Man asmeniškai patiko labiau nei balta mišrainė, gal kad be majonezo ir virtų morkų (kurių nesu didelė gerbėja) :)
0,8-1 kg
bulvių
2 kiaušiniai
2 salierų
stiebai
0,5
raudonojo svogūno
(PADAŽUI)
5 šaukštai
grietinės
1 arbatinis
šaukštelis garstyčių
1 šaukštas
ištirpinto sviesto
0,5
šaukštelio druskos
0,5
šaukštelio maltos paprikos
Žiupsnelio
maltų juodųjų pipirų
EIGA
Pasiruošiame padažą: sumaišome grietinę su sviestu ir prieskoniais, paliekame kambario temperatūroje.
Pasiruošiame padažą: sumaišome grietinę su sviestu ir prieskoniais, paliekame kambario temperatūroje.
Išverdame
bulves ir kiaušinius. Atvėsiname. Supjaustome bulves kubeliais (maždaug 2 cm skersmens, smulkiai
nereikia), sumaišome su pjaustytu kiaušiniu, smulkiai pjaustytu svogūnu ir
salieru, jau paruoštu padažu ir viskas :)
Skanaus!
Originalų
receptą rasite čia.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą