REIKIA (4 vidutinėms arba 2 didelėms porcijoms)
100 g rūkytos lašišos
250 g salotų (labiau tinka „kietesnės“)
50 g lukštentų saulėgrąžų
Šakelės šviežių krapų
0,5 nedidelė citrinos
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai rapsų aliejaus
0,5 šaukštelio medaus
EIGA
Nuplauname ir supjaustome (ar suplėšome) salotas, dedame
lašišos gabalėlius, apibarstome paskrudintomis saulėgrąžomis ir kapotais
krapais. Padažui sumaišome citrinos puselės sultis, aliejų, medų. Gerai
išmaišome, kad taptų vientisas ir apšlakstome salotas.
Prie salotų rekomenduoju bandelę su sezamo sėklomis :)
Skanaus!
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą