2 sultinio kubelių (arba 1 litro naminio sultinio)
2-3 bulvių
1 morkos
1/2 svogūno
Saujos voveraičių
Saujos vermišelių
Šlakelio Vorčesterio padažo
Prieskonių (pipirų, raudonėlio, baziliko)
Eiga:
- 1 litre verdančio vandens ištirpinti du kubelius sultinio
- sudėti kubeliais supjaustytas dvi/tris bulves
- apkepti smulkiai tarkuotą morką
- po to - svogūno pusę
- viską suberti į puodą
- įdėti prieskonių (pipiro, raudonėlio, baziliko)
- įpilti truputį Vorčesterio padažo
- įberti saują voveraičių
- pridėti saują vermišelių
- virti, kol išvirs (apie 30 min.)
Ypač tinka norintiems valgyti :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą