Reikia
- Grūdėtos duonos (naminė - tobulas variantas)
- Kumpelio (naudojau naminį kumpį)
- Fermentinio sūrio ("Gouda")
- Kietojo sūrio ("Parnidžio")
- Pomidoro
- Jalapeno pipiriukų (marinuotų)
- Majonezo
- Raudonėlio
Eiga
Plonomis pusriekelėmis supjaustome duonelę. Ant "paduko" tepam saikingai majonezo, dedam mažučiais kubeliais pjaustyto kumpelio, pomidoro skiltelę, jalapeno pipiriuko riekelę, vėl saikingai majonezo, fermentinio sūrio riekelę. Dedame duonos kepurėlę, ant jos užtarkuojame kietojo sūrio ir užbarstome raudonėlio. Kepame orkaitėje, kol sūris ant duonelės viršaus gražiai išsilydys ir pagels.
Taip paprasta, o skonis - super!
Skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą